DOLAR 41,0964 0,51%
EURO 47,6246 0,57%
ALTIN 4.468,060,18
BITCOIN %
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avukat Ali Eryılmaz  Polis Eşliğinde Duruşmaya Katıldı

Avukat Ali Eryılmaz Polis Eşliğinde Duruşmaya Katıldı

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü gününde ilginç bir gelişme yaşandı. Sanık Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, duruşmaya katılmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

ABONE OL
28 Aralık 2024 12:24
Avukat Ali Eryılmaz  Polis Eşliğinde Duruşmaya Katıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Aralık 2024 12:23


Kaynak: RAMAZAN SEYKAN

Eryılmaz, paylaşımında “Güvenlik nedeniyle bugün duruşmaya katılmayacağım.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, hem mahkeme salonunda hem de kamuoyunda dikkat çekti. Avukatın yokluğunda yargılama süreci başlarken, daha sonra Ali Eryılmaz’ın polis koruması eşliğinde mahkemeye getirildiği öğrenildi.
Eryılmaz, güvenlik gerekçesiyle kaldığı otelden alındıktan sonra duruşmaya katıldı.
Duruşmaya katılan Eryılmaz mahkeme başkanına yönelik “sizin göstermediğiniz hassasiyeti emniyet Müdürlüğü personelleri gösterdi” sözleri üzerine mahkeme başkanı “Onlara bu konuda emir veren benim” cevabını verdi.
Yargılama süreci devam ediyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP