DOLAR 41,0811 0,55%
EURO 47,9519 0,61%
ALTIN 4.519,160,25
BITCOIN 46252661,02%
Diyarbakır
35°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aralarında Diyarbakır’ında olduğu 19 ilde Sosyal Medya Operasyonu

Aralarında Diyarbakır’ında olduğu 19 ilde Sosyal Medya Operasyonu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili yapılan çalışmalarda Diyarbakır da dahil olmak üzere 19 ilde 147 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
11 Mayıs 2024 15:10
Aralarında Diyarbakır’ında olduğu 19 ilde Sosyal Medya Operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Nisan 2024 10:26


Kaynak: BASIN BÜLTENİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu “Bozdoğan-30 operasyonlarında 147 örgüt üyesi şüpheli yakalandı” başlığıyla duyurdu. Eş zamanlı operasyonlar, ilgili illerin Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirildi. Diyarbakır, Adıyaman, Ağrı, Erzurum, Gaziantep, Siirt, Şırnak, Van, Tekirdağ, Rize, Osmaniye, Kilis, Kocaeli, İstanbul, Hatay, Giresun, Edirne, Burdur ve Aydın’da operasyonlar düzenlendi.

Ayrıca, Emniyet Müdürlükleri tarafından da İstanbul, Mersin, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Elazığ, İzmir, Kilis, Manisa, Mardin, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Toplamda birçok suç iddiasıyla 147 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca, av tüfeği, plastik el bombası ve dijital materyal ile örgütsel dokümanın ele geçirildiğini belirtti.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP