Toplantıda, kulüp yönetimi ve teknik heyet, sporun evrensel barış dili ve dostluk anlayışını benimsediklerini bir kez daha vurguladı. Başkan Burç Baysal, yaklaşan Ankaragücü maçıyla ilgili olarak, “Bu müsabaka sadece sahada oynanacak bir futbol maçı değil, aynı zamanda sporun birleştirici ve barışçıl gücünün yansıtılacağı bir etkinlik olacak. Tüm taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyoruz” dedi.
Teknik Direktör Servet Çetin ise takımın maça hazırlık sürecine ilişkin bilgi verdi ve oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğunu ifade etti. “Biz saha içinde en iyisini yapmaya odaklandık. Umarız taraftarlar da saha dışında bu çabamıza destek verir” diye konuştu.
Amedspor yönetimi, toplantının sonunda tüm futbol severlere bir kez daha sağduyu çağrısı yaparak, sporun barış diliyle toplumsal dayanışma ve hoşgörüyü güçlendirmesi gerektiğini vurguladı.
DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025EKONOMİ
28 Ağustos 2025