Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan maçı izleyenler arasında birçok önemli isim yer aldı. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Doğan Hatun ve Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya protokol tribününde yer alarak, takımlarına destek verdi.
İlk yarıda her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Amedspor, taraftarının desteğiyle üstünlük kurmaya çalışsa da Boluspor savunması etkili bir şekilde direnç gösterdi. Boluspor da kontrataklarla tehlikeli olmaya çalıştı, ancak Amedspor defansı ve kalecisi gol izni vermedi.
İkinci yarıda iki takımın da oyun temposunu arttırması ve gol arayışlarını hızlandırması bekleniyor. Maçın sonucu merakla beklenirken, her iki takımın taraftarları da umutlarını ikinci yarıya taşımış durumda.
Karşılaşmanın son durumu ve ikinci yarı gelişmeleri için takipte kalın!
DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025EKONOMİ
28 Ağustos 2025