Normal sürede iki takım da etkili ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı. Mücadele, uzatmalara taşındı. Uzatmaların ilk devresinde, Adana FK savunmasının hatası sonucu kazanılan penaltıyı Kristijan Lovric gole çevirerek Amedspor’u 1-0 öne geçirdi.
Geriye düşen Adana FK, kalan dakikalarda skoru eşitlemek için baskı kursa da Amedspor savunması gole izin vermedi. Uzatma dakikalarının sonunda başka gol olmayınca, Diyarbakır ekibi adını bir üst tura yazdırdı.
Taraftarın Coşkusu
Tribünleri dolduran Amedspor taraftarları, takımın kritik galibiyetiyle büyük sevinç yaşadı. Seyrantepe Şilbe Tesisleri’ndeki coşku, maçın ardından şehirde de kutlamalara dönüştü.
Amedspor, bu zaferle Ziraat Türkiye Kupası’ndaki yolculuğuna devam ederken, rakiplerinin kim olacağı ise yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025EKONOMİ
28 Ağustos 2025