DOLAR 41,3624 0,44%
EURO 48,5512 0,70%
ALTIN 4.931,740,66
BITCOIN 47952600,09%
Diyarbakır
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’den TMO’ya Ziyaret

AK Parti’den TMO’ya Ziyaret

ABONE OL
28 Temmuz 2023 08:35
AK Parti’den TMO’ya Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Temmuz 2023 08:35


Haber: Ramazan SEYKAN

Son günlerde çiftçilerin bölgedeki bir numaralı gündem maddesi haline gelen buğday alım satım işlemleri hakkında bilgi almak için ziyaret gerçekleştiren heyet son durum hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası konuşan Suna Kepolu; Diyarbakır’da şu ana kadar TMO vasıtasıyla, 550 bin ton buğdayın alımı tamamlanmış ve 400 bin ton buğdayın da randevu/alım işlemi yapılmış durumda.

Bugün saat 17:00 itibariyle randevuya açılacak 130 bin ton buğday alımı ile İlimizdeki buğday alım programı tamamlanacaktır. Bunun dışında çiftçilerimizin buğday satış talepleri olursa da TMO tarafından hızlıca alım işlemleri gerçekleştirilecektir, dedi.

Başkan Aydın’da konuyla ilgili olarak ; TMO’nun üreticinin mağdur olmaması için gayret gösterdiğini ,yaklaşan mısır hasadı için de TMO’nun gerekli hazırlıkları yaptığını ve  bunun için de Mardin’de 400 bin tonluk depo hazırlandığını dile getirdi.

Heyet ziyarette gerekli bilgileri aldıktan sonra  yöneticilere ve çalışanlara  teşekkür ettikten sonra  heyetle birlikte ofisten ayrıldı.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP