DOLAR 41,1102 0,52%
EURO 47,8913 0,59%
ALTIN 4.473,13-0,20
BITCOIN 45771000,35%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında Tanıtım Ve Medya Başkanları Birim Toplantısı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında Tanıtım Ve Medya Başkanları Birim Toplantısı

AK Parti Diyarbakır Tanıtım ve Medya Başkanlığı olarak, İl Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Fatih Kayhan’ın öncülüğünde; üç kademe il ve 17 ilçe tanıtım ve medya başkanlarının katılımıyla kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

ABONE OL
1 Mayıs 2025 14:06
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında Tanıtım Ve Medya Başkanları Birim Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs 2025 14:06


Kaynak: BÜLTEN

Toplantıda, yerel ve genel çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırılması adına sosyal medyanın daha etkin, daha stratejik ve daha kurumsal bir şekilde kullanılması i başta olmak üzere, tanıtım faaliyetlerinin verimliliği, görsel içerik yönetimi ve dijital iletişim araçlarının gücü üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti’nin sahadaki gücünü dijital dünyaya yansıtmak ve vatandaşla daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla yapılan toplantı, il ve ilçe teşkilatları arasında ortak bir vizyonun oluşmasına ciddi katkı sunması bekleniyor.

Yapılan istişare toplantısıyla teşkilatlar arasındaki koordinasyonu pekiştirmek ve partinin 2028 hedefleri doğrultusunda daha güçlü bir medya altyapısıyla yol devam etmek ana hedef olarak belirlendi.

Yapılan toplantıda ilçe teşkilatları ve il teşkilatının görüş ve önerileri dikkatle dinlenilip, ortak çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan yardımcısı Kayhan ilerleyen süreçlerde bu tür toplantıların genel merkez temsilcileri ve basın mensuplarıyla birlikte daha kapsamlı şekilde ve belli periyotlarla devam edeceğini ve istişare kültürünü bütün çalışmalarına entegre edeceğini dile getirerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP