Diyarbakır Havalimanı’nda yaşanan ısıtma ve havalandırma sistemindeki sorun meclis gündemine taşındı.
Konuyla ilgili CHP Diyarbakır milletvekili M. Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi.
Önergede, havalandırma sisteminin çalışmadığı ve yaz aylarında Diyarbakır Havalimanında hem yolcuların hem de görevlilerin aşırı sıcakta sorun yaşadığı haberlerin basına yansıdığına vurgu yapıldı.
Günde ortalama yaklaşık 6 bin yolcuya hizmet veren ve bine yakın personelin de çalıştığı göz önüne alındığında, kış aylarıyla birlikte Diyarbakır Havalimanında ciddi bir ısınma sorunu da yaşandığı belirtilerek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’na şu sorular soruldu:
DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
27 Ağustos 2025EKONOMİ
27 Ağustos 2025