DOLAR 41,2894 0,29%
EURO 48,2879 0,48%
ALTIN 4.831,390,44
BITCOIN 46743351,82%
Diyarbakır
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bağlar’da durmak yok , hizmet seferberliğine devam

Bağlar’da durmak yok , hizmet seferberliğine devam

ABONE OL
28 Ağustos 2022 07:55
Bağlar’da durmak yok , hizmet seferberliğine devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Ağustos 2022 07:55


Haber:

Bağlar Belediyesi’nin inşasını sürdürdüğü 1.Sınıf Katı Atık Getirme Tesisi ile yine Bağlar Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide yapımı devam eden bölgenin en büyük millet bahçesinde ise sona geliniyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hafta sonunda devam yatırımları ziyaret ederek, “Bizim için hizmette zaman sorunu yok. 24 saat iş başındayız, sahadayız ” dedi.

Üç sokağa toplam bin 500 ton asfalt serildi

2021 yılı resmi nüfus verilerine göre Türkiye’de bir çok il’den büyük olan Diyarbakır’ın hızla gelişen bölgesi Bağcılar Mahallesi’nde Bağlar Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetlerle bölgenin üst yapısı güçlendiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla hızla kabuk değiştiren bölgede bir çok sokak oluşturuldu, bu sokaklarda açılan yollar daha sonra belediyenin bazalt taşından ürettiği asfaltla ulaşım için konforlu hale getirildi. 1161,1163 ve 1167 numaralı sokaklar hummalı bir çalışmayla asfaltlanarak ulaşıma açıldı. Bin 500 ton asfalt  serilen sokakların görüntüsü çevrede yaşayan vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, şu ana kadar bir çok yeni sokak oluşturarak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

“Asfaltlamada ciddi bir başarı yakaladık”

Bölgenin hızla büyümesinden dolayı hizmet ihtiyacı ve talebinin de aynı doğrultuda arttığını belirten Beyoğlu,”Burası yakın gelecekte Diyarbakır’ın kalbi durumuna gelecektir. Hızla büyüyen bir bölgemiz. Buna karşılık hizmet ihtiyacı da artıyor. Yeni cadde ve sokaklar, ara sokaklar ve kaldırımlar oluşturuyoruz. Asfaltlamada ciddi bir başarı ortaya koyuyoruz. Üç sokağımızı daha güzelleştirerek ulaşıma hazır hale getirdik. Vatandaşımızın hiç endişesi olmasın. Bağlar Belediyesi olarak tüm imkan ve kaynaklarımızla onların emrindeyiz. Yorulmak bilmeyen bir enerjimiz var. Sahada ekiplerimiz büyük özveri gösteriyor. Motivasyonumuzun kaynağı ise halkımıza olan muhabbetimizdir. Yeni hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

1.Sınıf Katı Atık Getirme Tesisi Ve Millet Bahçesi’nde Sona Doğru

Bağlar’da Bağlar Belediyesi tarafından inşa edilen 1.Sınıf Katı Atık Getirme Tesisi ile Bağlar Belediyesi’nin tahsis ettiği arazide Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca inşa edilen bölgenin en büyük millet bahçesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin çehresini önemi ölçüde değiştirmesi hedeflenen iki tesiste incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyoğlu, her iki projenin de yakın zamanda tamamlanarak hizmete gireceğine vurgu yaparak ilçenin ve aynı zamanda Diyarbakır’ın geleceği için ciddi anlam ifade eden bu güzel projelerden dolayı ayrı bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP