Etkinliler, Dağkapı Meydanı’nda başlayan ve Diyarbakır Valiliği önünde son bulan anma yürüyüşü ile başladı. Anma yürüyüşüne Vali Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Diyarbakır Valiliği önündeki program ise Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitler için yapılan dualarla başladı.
15 Temmuz Sancak Koşusu’nda Dereceye Giren Sporculara Ödüller Verildi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “15 Temmuz Sancak Koşusu”nda taşınan Sancak, Vali Zorluoğlu’na teslim edildi. Bayrağı öperek teslim alan Vali Zorluoğlu, dereceye giren sporculara hediye takdim etti.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ulusa Sesleniş konuşmasının alandaki ekranlardan izlendiği program; tiyatro, semazen gösterisi, erbane ekibi dinletisi, sinevizyon gösterisi ile devam etti. Etkinlik, okunan sala ve edilen dualarla sona erdi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
28 Ağustos 2025EKONOMİ
28 Ağustos 2025