Ramazan Bayramı için verilen 9 günlük tatil yarın bitiyor. Tatilin bitmesine sayılı saatler kalmasına rağmen Diyarbakır’ın tarihi, kültürel ve turistik özelliğine sahip Sur ilçesi içinde bulunan Gazi Caddesi ile İç Kale Parkı ve Yerleşkesi yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı. Oluşan ziyaretçi akını bugün sabahın erken saatlerinden itibaren başlarken, ilçeye çok sayıda misafir taşıyan araç girişi gerçekleşti.
Öte yandan geçtiğimiz Pazar gününden bu güne Diyarbakır kent genelini etkisi altına alan yağmur yağışları ile fırtınaya aldırış etmeden ilçeyi gezen yerli ve yabancı misafirler kentten ayrılmanın üzüntüsü ve burukluğu içerisinde olduklarını ifade ederken, kentin tarihi dokusu nedeni ile unutulmaz günler geçirdiklerini dile getirdi.
Ayrıca Ramazan Bayramı tatilinde kentte konaklayan yerli ve yabancı misafirlerin ayrılmaya başlaması trafik yoğunluğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğu Dağ Kapı Dört Yol Caddesi, Gazi Caddesi ve Elazığ Caddesinde meydana gelirken, kimi zaman trafik akışında aksamalar oldu.
DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025EKONOMİ
29 Ağustos 2025