Havaların ısınmasıyla açan lavanta çiçekleri, bölgeye gelen vatandaşlara hem görsel hem de koku şöleni yaşatıyor.
Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen Diyarbakırlılar, Millet Bahçesi’nde lavanta tarlalarını andıran manzarayla karşılaşıyor. Mor çiçeklerin yaydığı huzur verici koku, bölgedeki atmosferi değiştirirken, ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor.
Vatandaşlar, lavantalar arasında yürüyüş yaparak baharın tadını çıkarırken, fotoğraf tutkunları da bu doğal güzelliği ölümsüzleştiriyor. Yetkililer, lavanta ekiminin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirterek, şehrin doğal güzelliklerine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.
Doğanın uyanışıyla birlikte renklenen Millet Bahçesi, Diyarbakırlılar için baharın en güzel adreslerinden biri olmaya devam ediyor.
DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
29 Ağustos 2025EKONOMİ
29 Ağustos 2025