DOLAR 41,0956 0,51%
EURO 47,8168 0,58%
ALTIN 4.481,670,08
BITCOIN 45948901,92%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Görmedim bilmiyorum klibi

ABONE OL
28 Aralık 2024 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Aralık 2024 11:30


Kaynak: MEHMET EREN

Bugün 28 aralık 2024 narin güran cinayetinde tutuklu sanıkların adalete hesap verme günüdür .
Cinayetin sanıklarında amca salim güranın aracında narine ait kıl bulunması amcanın ifadelerini çürütmüştür deşifre edilen gizli toplantı ve belgelerin ortaya çıkması ile halen yalan beyanlara sarılıp adaleti yanıltmaları görmedim bilmiyorum klibini oynuyorlar .
Ulusal kriminal büro tarafında davaya ilişkin görüntülerle ilgili hazırlanan bilirkişi raporları birer gerçekliği yansıtığı gibi Diyarbakır 8.ağır ceza mahkemesine gönderilmiş dosyada mevcuttur.
Daran 2 bölgesine ait görüntüler üzerinde bilirkişi raporu ile kanıtlanmıştır bu deliler ışığında suçlarının sabit olmasına rağmen savcının dört sanığa ömür boyu ağır cezasında kurtulmak için görmedim bilmiyorum klibini mahkeme salonunda adaleti yanıltmak uğruna oynuyorlar .
Adaletin vicdanımızı rahatlayacak şekilde çıkacağını vicdan sahibi narin için göz yaşını döken milyonların bir nebzede olsa tesellisi olacaktır .
Küçük narinin ağırlığının bir kaç katı kadar kaya parçalarının cesedinin üstüne koyması insanlığın öldüğü vicdanların ağladığı gün narinin derede bataklığa gömüldüğü gündür uykularımızın günlerce kaçtığı gündür bu vahşi cinayeten sonra insan nasıl uyur bu vahşet cinayetini saklayanlar katilleri koruyanlar adaletin pençesinde kurtulamayacaklar insanlıktan yoksun it ve sapıklardan kurtulmanın yolu idam edilmekten geçer masum çocukları bu iğrençliklerden korumamız lazım insanım diyen herkesin toplumdaki çocuk tacizlerine katillerine karşı koymalıdır toplumun çürümüş bataklığa pislikleriyle batmış narin gibi hayat dolu kızlarımızın cinayet şebekelerinde ve katillerinde kurtarmamız lazım bu caniler mahkeme salonunda yalanda ibaret tiyatroları için görmedim bilmiyorum klibini çekselerde adaleti temsilen savcılarımızdan hakimlerimizin en ağır cezalarında kurtulamayacaklar .
Güzel melek kızımız narin sana yapılan vahşette içimiz sızlasada fiziksel olarak çektiğin acıyı bedenimizde his ediyoruz cennet bahçesinde öncelikle hakkını savunan avukatlara adaletin savcı ve hakimlerine el salla adalet yerini bulacaktır.

Mehmet Eren

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP