DOLAR 41,1092 0,55%
EURO 47,8285 0,63%
ALTIN 4.483,400,02
BITCOIN 45879030,36%
Diyarbakır
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır Stadyumu 9 Kasım’a hazır

Diyarbakır Stadyumu 9 Kasım’a hazır

TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Diyarbakır Stadyumu’ndaki zemin yenileme çalışmalarında sona gelindi. Diyarbakır Stadyumu 9 Kasım’daki Amedspor-Ankara Keçiörengücü karşılaşmasına hazır.

ABONE OL
4 Kasım 2024 14:59
Diyarbakır Stadyumu 9 Kasım’a hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4 Kasım 2024 14:59


Kaynak: RAMAZAN SEYKAN

Stadyum zemininde yaşanan bozulmalar nedeniyle haftalardır süren bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) gelen izin yazısının ardından Amedspor’un iç saha maçları için stadyum son hazırlıklarını yapıyor.

9 Kasım’da Taraftarıyla Buluşacak

Amedspor, 9 Kasım’da Ankara Keçiörengücü’nü kendi sahasında ağırlamaya hazırlanıyor. Stadyum yetkilileri, zemin çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, takımın ve taraftarın rahat bir maç deneyimi yaşayacağını belirtti. Yapılan düzenlemeler, hem futbolcuların performansını olumlu etkilemeyi hem de taraftarların daha iyi bir seyir deneyimi yaşamasını sağlamayı amaçlıyor.

Saha ve zemin çalışmalarında son durum

Zemindeki iyileştirme çalışmaları kapsamında drenaj ve çim yenileme işlemlerinin yanı sıra, maç gününe kadar çevre düzenlemesi ve son kontroller de tamamlanacak. TFF yetkililerinin incelemeleri sonucu, Amedspor’un maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için gerekli koşulların sağlandığı bildirildi.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP