DOLAR 41,0980 0,76%
EURO 47,6429 0,82%
ALTIN 4.455,64-0,50
BITCOIN 45634291,42%
Diyarbakır
38°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

5 Nisan Mahallesi’nde uyuşturucu satanlara uyarı yazısı!

5 Nisan Mahallesi’nde uyuşturucu satanlara uyarı yazısı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir binanın duvarına yazılan "Kristal, eroin satan içen ölecek, kadınlardan çocuklardan uzak durun" yazısı mahalle sakinlerini hem düşündürdü hem de korkuttu.

ABONE OL
28 Temmuz 2024 12:15
5 Nisan Mahallesi’nde uyuşturucu satanlara uyarı yazısı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Temmuz 2024 12:15


Kaynak: NURETTİN FİDANCAN

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yer alan 5 Nisan Mahallesi’nde, bir binanın duvarına yazılan tehditkar mesaj, mahalle sakinleri arasında büyük bir endişe ve merak uyandırdı. Yazının kim veya kimler tarafından ve hangi amaçla yazıldığı bilinmiyor, ancak mahallede  uyuşturucu satıldığı bu tehdit yazısıyla ortaya çıkıyor.

Mahalle sakinleri, duvarda yazılı olan “Kristal, eroin satan içen ölecek, kadınlardan çocuklardan uzak durun” yazısının tehdidi karşısında büyük bir tedirginlik yaşıyor. Mahallede yaşayanlar, bu tür bir mesajın hala duvarda duruyor olmasından dolayı endişeli.

Gizemli Yazının Sırrı Çözülemiyor
Yazının kim tarafından ve ne amaçla yazıldığı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. İçeriğinin ciddiyeti ve tehdidi, mahallede huzursuzluk yaratmış durumda. Ayrıca, yazının neden hala silinmediği ve yetkililerin bu konuda neden bir adım atmadığı da mahalle sakinlerinin merak ettiği bir konu.

Mahalle sakinleri, yetkililerden bu yazının kimler tarafından yazıldığını ve ne amaçla yazıldığını ortaya çıkarmalarını bekliyor. Yazının içeriği nedeniyle mahalledeki kadınlar ve çocuklar kendilerini tehdit altında hissediyor. Bu durum, mahalledeki güvenlik kaygılarını artırmış durumda.

Güvenlik Önlemleri Artmalı
Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulanıyor. Mahalle sakinleri, benzer tehditlerin önüne geçmek için güvenlik güçlerinin daha aktif bir rol üstlenmesini ve bu tür durumlara karşı daha hızlı müdahale edilmesini talep ediyor.

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP