DOLAR 41,0980 0,76%
EURO 47,6429 0,82%
ALTIN 4.455,64-0,50
BITCOIN 45634291,42%
Diyarbakır
38°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

43 yıllık okul müdürüne duygulandıran veda

43 yıllık okul müdürüne duygulandıran veda

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 43 yıllık öğretmen ve okul müdürü Ramazan Yıldırım, emekliliğe ayrıldı, öğrenciler ve meslektaşları tarafından duygusal bir törenle uğurlandı.

ABONE OL
7 Ekim 2024 14:04
43 yıllık okul müdürüne duygulandıran veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 Ekim 2024 13:51


Kaynak: AA

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 43 yıllık sınıf öğretmeni ve okul müdürü Ramazan Yıldırım için okulunda sürpriz veda düzenlendi.

Emekli olan okul müdürü için Nurdağı Milli Eğitim Müdürlüğünde veda töreni yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım emekli olan Ramazan Yıldırım’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Görev yaptığı süre boyunca çalıştığı meslektaşlarından helallik isteyen Ramazan Yıldırım da “Bayrağı artık sizlere devrettik. Artık bayrak sizindir. Biliyorsunuz bayrak lekesiz olur. Bu bayrağı artık sizlere tertemiz devrediyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yıldırım hizmet anısına Ramazan Yıldırım’a plaket takdim etti.

Ramazan Yıldırım, en son görev yaptığı İçerisu İlker Aslan İlkokulu’ndaki öğretmen ve öğrenciler tarafından alkışla uğurlandı.​​​​​​​

gazetedetay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP