Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı öalışmada, 38 suö kaydı bulunan şÜpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şÜpheli tutuklanarak cezaevine gÖnderildi.
İl Emniyet MÜdÜrlÜğÜ Narkotik Suölarla MÜcadele Şube MÜdÜrlÜğÜ ekipleri, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mÜcadele öalışmalarını sÜrdÜrÜyor. Bu öeröevede uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine istinaden yapılan öalışmalarda, 38 suö kaydı bulunan A. . (28) yakalanarak gÖzaltına alındı. ŞÜphelinin Üzerinde ve ikamet adresinde yapılan aramalarda, 17.99 gram Metamfetamin maddesi ve maddelerin paketlenmesinde kullanılan folyo, makas, eldiven ve bant ele geöirildi.
İl Emniyet MÜdÜrlÜğÜnde işlemleri tamamlanan ve adlieyye sevk edilen şÜpheli, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suöundan tutuklanarak cezaevine gÖnderildi.





